powered by nicollae                                                            "Unde nu-i acoperire, vai de telefon !"

nokia 3100

acasa

 


nokia 6600
nokia digital
nokia color
alte mobile
nokia 3100
panasonic X70

 

Banner in reteaua AdBanner.ro

Nokia 3100

           Iata ca, finlandezii de la Nokia reusesc inca o data se ne uimeasca.Astfel, Nokia 3100 este al doilea telefon, dupa 6600, ce atrage privirile. Insa spre deosebire de 6600, acesta este un telefon mai putin pretentios, el fiind dedicat pietii de mijloc.

Noul Nokia 3100 a fost prezentat nu cu putin timp in urma, impreuna cu alte sase produse, la evenimentul numit “Image is Power” din Singapore, organizat de companie pentru presa. Acest terminal "imbunatateste experienta utilizatorilor sai, multumita ecranului sau color, a personalizarii futuriste, si a efectelor electroluminiscente."

Asa cum Nokia afirma, avem de a face cu un telefon destinat utilizatorului modern, dotat cu stil si bun gust. Incurajat de personalitatea sa si de expresivitate,  Nokia 3100 ofera utilizatorilor sai un ecran color, servicii MMS si jocuri.

Fetele create pentru el, sunt realizate din materiale noi, ce creeaza efecte grafice translucide.Cu o greutate de numai 85 grame, noul triband de la nokia, functioneaza, ca majoritatea modelelor noi, pe frecventele GSM de 900/1800/1900. Se bazeaza pe Seria 60, si va fi disponibil pe piata din cel de-al treilea trimestru al acestiu an, in  Europe, Africa si regiunea Asia Pacific.

Caracteriticile sale: rezolutie de 128 x 128 pixeli, ecran color, capabil sa vada pana la maximum de  4,096 colours.  De asemenea,  cu ajutorul camerei foto optionale, poti face si salva pozele. Asa cum era de asteptat, nu puteau sa lipseasca sunetele polifonice, permitandu-ne sa exploatam si sa ne exprimam simturile la maxim...personalizarea telefonului in functie de starea in care ne aflam.

De fapt, secretul care il detine pana acum Nokia 3100, il reprezinta personalizarea acestuia. Fetele interschimbabile sunt din nou la moda, ce simplifica functionalitatea tastelor in jocuri. Trei jocuri sunt disponibile la acest Nokia (Snake EX2, Bowling si Beach Rally). Multumita numarului mare de programe disponibile pentru descarcat, aplicatiile extra Java sunt la degetul mic. Astfel Nokia 3100 include un XHTML browser ce ridica calitativ serviciile prin internet. In afara de text, aceste servicii includ imagini, animatii si fotografii.

Asa cum am mai spus, lista accesoriilor compatibile cu acest nokia, este destul de plina. Lasandu-le la o parte pe cele clasice, cu care Nokia ne-a obisnuit pana acum, finlandezii de la Nokia au decis sa scoata la bataie cateva accesorii noi, pentru acest model. Printre acestea se numara, in primul rand, Nokia Fun Camera. Aceasta este o camera VGA independenta, ce poseda lentile proprii, blitz, lentile si baterie.Cu cei 8 MB de memorie, Nokia Fun Camera poate salva pana la 50 de imagini si se poate conecta cu celelalte telefoane Nokia compatibile, utilizand interfata Pop-Port.

Aceasta interfata permite utilizatorului de Nokia 3100, sa se conecteze cu  un mare numar de accesorii, ca Nokia Radio Headset (casti radio). Acest produs integreaza un radio stereo FM cu disply, iar castile sale pot fi usor de utilizat. In cele din urma, ca sa completam functionalitatea lui Nokia 3100, compania Finlandeza a iesit la rampa cu o noua generatie de fete interschimbabile, numita Gaming Xpress-on. Acestea se vand separat si ofera efecte electroluminiscente , adica efecte luminoase speciale ce se succed in functie de ritmul melodiei, al jocului, alarmei si multor altor functii ale telefonului.

Dimensiunile acestui terminal sunt in concordanta cu celelalte de la Nokia: 42.8 x 101.8 x 15.2 mm. Volumul ocupat este de 69 cc iar greutatea nu depaseste 85g, cu bateria standard.Autonomia in convorbiri este de  2 - 6 ore, in timp ce in standby este de 170 - 410 ore, in functie de acoperirea retelei. Asa cum am mai spus, Nokia 3100 va fi disponibil pe piata in al treilea trimestru al acestui an, iar pretul acestuia nu a fost inca dezvaluit.

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © nicollae 2003

Toate marcile prezentate in acest site sunt marci inregistrate.

Pentru intrebari legate de acest site, contacteaza-ma e-mail